top of page

ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ

ΠΡΟΣ : κκ «Ευαίσθητους»

Πριν από 1-2 χρόνια, συνελήφθει ένας 80χρονος στην Κρήτη, διότι πυροβόλησε με την καραμπίνα, έναν αλλοδαπό, όταν τον αντιλήφθηκε, βράδυ να έχει εισβάλλει μέσα στο σπίτι!! Δηλαδή, τι έπρεπε να κάνει, να τον περιμένει να βασανίσει, να σιδερώσει τη μούρη, αυτουνού και της γριάς του!?

Πριν λίγους μήνες, συνελήφθει ένας άλλος ηλικιωμένος στο Μενίδι, εκεί που κάθε 1 λεπτό γίνεται και μια ληστεία, όταν πυροβόλησε 2-3 διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι του!! Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει, να τους πει …. «περάστε παρακαλώ, πάρτε ότι θέλετε και φεύγοντας να σας τρατάρουμε και κάτι»!?

Προ καιρού, 2-3 αλήτες, μπούκαραν για να ληστέψουν μια οικογένεια στα Δυτικά, αλλά για κακή τους τύχη, έπεσαν πάνω σε ΟΥΚά πατέρα, που τους σακάτεψε στο ξύλο, αν και τον είχαν πυροβολήσει!! Δηλαδή, τι έπρεπε να κάνει ο ΟΥΚάς, να τους αφήσει να βιάσουν τη γυναίκα του και να κακοποιήσουν τα δύο του παιδιά!?

Ή μήπως όλοι αυτοί, θα έπρεπε να πέσουν κάτω και ….. «να κάνουν πως κοιμούνται», όπως συνιστά αυτός ο ανεκδιήγητος πρώην Υπουργός «Δημόσιας Ανασφάλειας»!?

Και χθες, συνελήφθει «ως φονιάς», ένας κοσμηματοπώλης, που βιαιοπράγησε εναντίον ενός διαρρήκτη, που μπήκε στο κατάστημα του, τον απείλησε με μαχαίρι και τον λήστεψε!! Τι έπρεπε να κάνει, να συμμεριστεί τις ανάγκες του «παρακμιακού» θύματος και να βρεθεί και αυτός κατεστραμμένος, στην ίδια θέση μ’ αυτόν …. για να μπουκάρουνε μετά μαζί παρέα, στα μαγαζιά …. των επόμενων στη σειρά!?

Τελικά, ποιος είναι το πραγματικό θύμα!?

Τελικά, ποιος φταίει γι’ αυτή την κατάσταση, το χάος και την ασυδοσία, που επικρατεί γύρω μας!?

Τελικά ποιος μπορεί να νιώθει ασφάλεια και προστασία, στη δουλειά, στο δρόμο, στο σπίτι του, στη ζωή του, όταν καθημερινά ακούμε για ληστείες και δολοφονίες εν ψυχρώ!?

Με έχουν ληστέψει τρεις (3) φορές στην επιχείρηση μας και μια (1) φορά στο σπίτι μου. Μου πήραν ότι γυάλιζε και ότι είχε αξία : από τις βέρες, τους βαφτιστικούς σταυρούς των παιδιών, όλα τα κοσμήματα της μακαρίτισσας, χρήματα, μικροσυσκευές, μέχρι …. και τα παράσημα και τις διαμνημονεύσεις της Στολής μου!! Ήτανε, είπε η Αστυνομία, τρεις (3) Ρουμάνοι …. αλλά πούντους, που είναι η περιουσία μου και κυρίως …. που είναι όλα αυτά, που γι’ αυτούς τους άθλιους λωποδύτες, είναι μεν γυαλιστερά αντικείμενα, αλλά για μένα ….. είναι ανεκτίμητοι θησαυροί!?

Κάθε φορά ένιωθα τέτοια οργή, που φανταζόμουνα …. να είμαι εκεί μπροστά τους, εκείνη την ώρα!! Ένιωθα μίσος και δίψα για εκδίκηση, ένιωθα την ανάγκη ….. να πάρω το Νόμο στα χέρια μου, για να προστατέψω «ότι Αγαπώ» στον κόσμο αυτό, την οικογένεια μου, την περιουσία που απέκτησα τίμια, με δουλειά και με ιδρώτα, να προστατέψω το Σπίτι μου!!

Διότι κκ «Ευαίσθητοι»,

Το Σπίτι μου, είναι η «Σημαία» της Μικρής μου Πατρίδας, που συμβολίζει μέσα μου, όλες τις αξίες και τις αρχές μου και που είναι απόλυτα συνυφασμένο και ταυτόσημο, με την έννοια της Σημαίας της Πατρίδας μας …. την οποία Πατρίδα και αυτήν …. Σπίτι μου τη θεωρώ …… και με τον ΙΔΙΟ τρόπο θα την προστάτευα, απέναντι σε κάθε βιαστή και κάθαρμα διαρρήκτη, που θα εισέβαλε και θα την απειλούσε!!

Ποιος λοιπόν, μπορεί να κατηγορεί κάποιον που υπερασπίστηκε το Σπίτι του και τον Μόχθο του και μετά ….. να τον προτρέπει και να απαιτεί απ’ αυτόν τον άνθρωπο –το θύμα- να πάει να παλέψει και να υπερασπιστεί την Πατρίδα και τα σπίτια, όλων αυτών των απανταχού κκ «Ευαίσθητων»!?

κκ Δικαστές και Κυβερνώντες,

Αν επιμένετε ότι θα πρέπει …. «να μένουμε απαθείς και να κάνουμε πως κοιμόμαστε», την ώρα που δεχόμαστε εισβολή στο Σπίτι μας και στην Οικογένεια μας, μη μας ζητήσετε μετά ….. «να αντιδράσουμε, να αντισταθούμε και να πολεμήσουμε», όταν θα δέχεται επίθεση η Πατρίδα μας και η Κοινωνία μας!!

Η Κοινωνία, θα έχει μάθει πια ….. ότι θα πρέπει να κοιμάται!!

bottom of page