top of page

The Pop Up Project Spring {Exclusive} παντός καιρού!

Το μεγαλύτερο shopping event της πόλης επέστρεψε την Παρασκευή και το Σάββατο 19 & 20 Απριλίου με επιλεγμένους σχεδιαστές & brands!


Τι κι αν μέσα σε δύο μόλις ημέρες ζήσαμε και τις τέσσερις εποχές του χρόνου; Οι δύο οικοδέσποινες του μεγαλύτερου shopping event, που έχει γίνει πλέον θεσμός, υποδέχθηκαν το φανατικό κοινό του The Pop Up Project, που προσήλθε είτε με κρύο, είτε με βροχή, αλλά και με μία υπέροχη λιακάδα που ακολούθησε, στο κατάμεστο  Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή. Εκεί, όπου 25 καταξιωμένοι αλλά και ανερχόμενοι Έλληνες designers και brands ξενάγησαν το πιο απαιτητικό κοινό της πόλης,  στις ολοκαίνουργιες δημιουργίες της άνοιξης και τις καλύτερες επιλογές για τα Πασχαλινά μας δώρα!


Λίγο πριν υποδεχθούμε την Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη επέλεξαν 25 από τους Έλληνες designers και brands που έχουμε γνωρίσει μέσα από το Fay's Control και αγαπήσει μέσα από το The Pop Up Project, και μας προσκάλεσαν με τη ίδια πάντα  χαρά και ενθουσιασμό, στους γεμάτους τέχνη και φως χώρους του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, για να επιλέξουμε τις ομορφότερες δημιουργίες της Άνοιξης και όλα τα δώρα του Πάσχα.




Το γεμάτο shopping, μόδα και δώρα αυτό διήμερο που πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της Κηφισιάς, ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο πάρτι στον καταπράσινο κήπο του Ιδρύματος Τσιχριτζή, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Κώστα Παπαζέτη στα decks, και τις οινικές προτάσεις του Malamatina Winery, στα ποτήρια όλων.


Powered by: FAY'S CONTROL

Χορηγοί The Pop up Project: Dyson, HiPP, Aque Carpatica, Malamatina Winery

bottom of page