top of page

ΑΚΤΟ Fashion Show 2022. Οι σπουδαστές Fashion Design του ΑΚΤΟ σε ένα εντυπωσιακό fashion show

ΑΚΤΟ Fashion Show 2022. Οι σπουδαστές Fashion Design του ΑΚΤΟ Αθήνας και Θεσσαλονίκης παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία τις δημιουργίες τους, σε ένα εντυπωσιακό fashion show



Η σχεδιάστρια Ορσαλία Παρθένη, Parthenis brand, o Μενέλαος Γεωργίου, Digital Media Content Creator και παρουσιαστής του ΑΚΤΟ Fashion Show με την Ποπη Αναστουλη, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας του ΑΚΤΟ.



O Κωνσταντίνος Γαλανός (Thomas Sabo Greece & Cyprus) με την διευθύντρια του προγράμματος BA (Hons) in Fashion Design του ΑΚΤΟ Αναστασία Αλεβίζου και την Νανά Βελαλή (ΑΚΤΟ Admissions Office)



Δημιουργία σπουδάστριας Ραζέκ Κατερίνας


Οι σπουδαστές Fashion Design του ΑΚΤΟ Αθήνας και Θεσσαλονίκης παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία τις δημιουργίες τους, σε ένα εντυπωσιακό fashion show, την Πέμπτη 28 Ιουνίου, στο campus του ΑΚΤΟ (Ευελπίδων 11Α, Πεδίον Άρεως) με οικοδεσπότη τον Μενέλαο Γεωργίου (Digital Media Content Creator). Το show πραγματοποιήθηκε σε 3 θεματικές ενότητες: * Στην πρώτη οι σπουδαστές του ΙΕΚ παρουσίασαν την συλλογή τους με θέμα "ΑΜΥΝΑ" και πρότειναν με τις δημιουργίες τους “αμυντικούς μηχανισμούς” έμπνευσης ενάντια σε περιβάλλοντα απροσδιόριστα, μεταβαλλόμενα και τελικά, εχθρικά για την επιβίωση μας. *Ακολούθησαν οι σπουδαστές του Β΄έτους του κολεγιακού προγράμματος ΒΑ (Ηοns) in Fashion Design με την συλλογή τους "Future Perfect" όπου η φαντασία δημιούργησε ποιητικές σουρεαλιστικές φόρμες και συνέδεσε τον φανταστικό με τον πραγματικό κόσμο σε μια προβολή στο μέλλον. * Στην τρίτη θεματική ενότητα, οι τελειόφοιτοι του κολεγιακού προγράμματος ΒΑ (Ηοns) in Fashion Design - AKTO / Middlesex University, παρουσίασαν τις προσωπικές τους collection, που σχεδίασαν και υλοποίησαν στο τρίτο έτος των σπουδών τους. Η θεματολογία κάθε σπουδαστή ήταν διαφορετική καθώς ο καθένας επιλέγει το δικό του πεδίο αναζήτησης για να εκφραστεί, στο πλαίσιο εκπόνησης της Διπλωματικής του εργασίας. Οι νέοι σχεδιαστές κέρδισαν τις εντυπώσεις και χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό που το αποτελούσαν Bloggers, Σχεδιαστές Μόδας, Designers καθώς και καθηγητές, σπουδαστές, απόφοιτοι, γονείς και φίλοι του ΑΚΤΟ. Το Hair Styling και το Make Up των μοντέλων ανέλαβε το Freddy Makeup Stage. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρονταν παγωμένες μπύρες Fix & Fix dark και ανθρακούχος μηλίτης SOMERSBY, προσφορά της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας. Ο ΑΚΤΟ είναι το μεγαλύτερο κολέγιο Τέχνης & Design στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με το κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο Middlesex University London προσφέρει μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα σπουδών στο Art & Design, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αξίζει ν’ αναφερθεί, ότι ο ΑΚΤΟ προσφέρει το μοναδικό Πανεπιστημιακό Πρόγραμμα σπουδών Σχεδιαστών Μόδας, στην Ελλάδα.


Φωτο


bottom of page