top of page

Προσθέστε σχήμα και ορισμό στα φρύδια σας. Συνέντευξη από την Κορνηλία Mαζοκοπάκη

Έγινε ενημέρωση: 25 Απρ

Τα φρύδια μας όπως και τα νύχια μας ακολουθώντας τις τάσεις της ΘΕΑΣ μόδας έπαψαν να αποτελούν θέμα δεύτερης επιλογής αλλά να πρωταγωνιστούν πλέον στην εικόνα των γυναικών γιατί όχι και των αντρών που σέβονται την κομψότητα και την καλαισθησία τους.


Καλεσμένοι στο nvnews η καλλιτέχνης του microblading φρυδιών Κορνηλία Anasic Μαζοκοπάκη λάτρης του ωραίου σε ό,τι αφορά την σύγχρονη γυναίκα κάθε ηλικίας. Η καλεσμένη μας είναι απόφοιτος της παγκόσμιας ακαδημίας "Artist PHI ACADEMIE" που στις σπουδές της περιλαμβάνεται και η κορυφαία τεχνική microblading που αφορά το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών. Η συνομιλία μαζί της άκρως κατατοπιστική





Microblading λοιπόν Κορνηλία μια επαναστατική όπως λέγεται μέθοδος που μας χαρίζει απόλυτα φυσικά φρύδια. Και από πού προέρχεται;

Η μέθοδος Microblading προέρχεται από την Ασία όπου και ακμάζει επί πολλά χρόνια ως μέθοδος απόλυτα ακίνδυνη. Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο συχνά το ακούμε ως λέξη και στη χώρα μας και παρουσιάζεται σαν καινούργια τεχνική ενώ δεν είναι καθόλου έτσι.

Όντως όπως είπατε επιταχύνει την ενίσχυση και διαμόρφωση των φρυδιών με τη χρήση συσκευής που επιτρέπει την δημιουργία λεπτών φυσικό γραμμών οι οποίες μιμούνται την υφή και την κατεύθυνση της φυσικής τρίχας των φρυδιών.


Ποια είναι η διαφορά του microblading από το τατουάζ φρυδιών;

Σε αντίθεση με το κλασσικό τατού που σε δεσμεύει για πάντα είναι σε θέση να δίνει ένα αποτέλεσμα με ένα ημιμόνιμο φυσικότατο μακιγιάζ και με διάρκεια από ενάμιση έως τρία χρόνια. Τόσο φυσικό που να μην καταλαβαίνει ακόμα και ο ίδιος ο μακιγιέρ σου ότι έχει παρέμβει κάποιος στο όμορφο τόξο των φρυδιών σου.


Και σε ποιες ή και σε ποιους απευθύνεται το microblading?

Απευθύνεται σε γυναίκες και σε άνδρες εάν το επιθυμούν και εκείνοι που η αισθάνονται την ανάγκη να διορθώσουν το τόξο των φρυδιών τους ή έχουν απώλεια τριχών οπότε τους χρειάζεται απόλυτα! Όπως μεταφράζεται και η ονομασία του το microblading χρησιμοποιεί λεπτές βελόνες προκειμένου να εμφυτεύσει εντελώς επιφανειακά χρωστικές ουσίες στο δέρμα, ενώ ο ειδικός σχεδιάζει τρίχα τρίχα διαμορφώνοντας το τόξο που θέλει κανείς να δώσει στα φρύδια του, δημιουργώντας τους ένα όμορφο αγκάλιασμα με τα μάτια!


Εκτός από το χέρι τι ακριβώς εργαλεία χρησιμοποιείτε;

Ένα χειροκίνητο εργαλείο και τίποτα άλλο! Πρόκειται για αναίμακτη μέθοδο που στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντελώς πρόσκαιρες γρατζουνιές.

Πόση ώρα διαρκεί μέχρι την ολοκλήρωση της η μέθοδος;

Ανάλογα τις ανάγκες του καθενός. Από μία έως μιάμιση ώρα όσο διαρκεί, αν θέλετε όσο ένα ημιμόνιμο μανικιούρ.


Και είναι η όλη διαδικασία μια και έξω που λέμε;

Όχι χρειάζεται και μία δεύτερη επίσκεψη στο χώρο μας ύστερα από ένα μήνα, προκειμένου να δοθεί το τελικό OK για την τελειότητα του microblading. Εννοείται ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη χρέωση.


Και πόσο κοστίζει φυσική αυτή η παρέμβαση ομορφιά στην ονοματίζουμε βέβαια;

Το κόστος ανάλογα την περίπτωση από 250 έως 350 €.


Και που σας βρίσκουν Κορνηλία οι ενδιαφερόμενοι, που αν κρίνω από το βιογραφικό σας αλλά τα δικά σας φρύδια, θα είναι πλειάδα;

Είμαι αποκλειστική συνεργάτης των κομμωτηρίων Αγγελόπουλος Hair καθώς και το νέου κέντρου ομορφιάς The hall



bottom of page