top of page

Στο κατάστημα Enny Monaco στην Κηφισιά πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση Christian Louboutin

Στο κατάστημα Enny Monaco στην Κηφισιά πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της Limited Edition Capsule Collection του Christian Louboutin, GREEKABA!


Την Τετάρτη 1η Ιουνίου έγινε στο κατάστημα Enny Monaco στην Κηφισιά η επίσημη παρουσίαση της Limited Edition Capsule Collection του Christian Louboutin, GREEKABA!



Η φετινή συλλογή του οίκου Louboutin μας ταξιδεύει στην Αθήνα και τις Κυκλάδες με μια σειρά πολύχρωμων σχεδίων εμπνευσμένα από την φύση και τη θάλασσα της Ελλάδας, την αρχαιότητα και την παραδοσιακή ελληνική λαϊκή τέχνη. Σε συνεργασία με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη και στενό φίλο του Christian Louboutin , Κωνσταντίνο Κακανιά, η συλλογή Greekaba ακολουθεί την κυρία Τεπενδρή η οποία μας ξεναγεί στην πλούσια πολιτιστική παράδοση της Ελλάδας και της Μεσογείου. Μέρος των εσοδών της συλλογής GREEKABA θα διατεθεί για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τα παιδιά που αγκαλιάζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα σωματεία-μέλη της.


Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από 1 Ιουνίου στην Αθήνα στα καταστήματα Enny Monaco (Κηφισιά, Κολωνάκι, Γλυφάδα και Μύκονο), σε επιλεγμένα καταστήματα του οίκου Christian Louboutin σε όλον τον κόσμο και online στο www.christianlouboutin.com


Πρακτορείο

STUDIO PANOULIS

bottom of page